Lesbisk erotikk erotiskenoveller

lesbisk erotikk erotiskenoveller

Du skal gi deg hen til en annen. En annen mann skal trenge inn i deg, tilfredsstille deg, bruke deg. Herregud så deilig, stønnet hun. Steller meg med rumpa mot han, mens jeg lener meg på setet i bilen Du har deaktivert javascript i nettleseren din. Det betyr at det er en del funksjoner som ikke vil fungere som tenkt.

Inspirasjon Artikler Erotiske noveller Slik gjør du det Visste du at Konsulenten "Jeg grep rundt pikken hans. Shoppingturen "At en middelaldrende mann kunne tenne meg så voldsomt hadde jeg aldri trodd. Hårklipp Igjen presset hun brystene sine mot ryggen og skulderen min, og når hun børstet vekk løse hår fra brystkassen fortsatte hun håndbevegelsen nedover Hyttetur "mens jeg sto der på alle fire, kjente jeg en finger presse seg inn i det andre hullet.

Er den manglende sexen noe dere kan snakke sammen om, eller ender det bare med sårhet og sinne, uten at dere har fått snakket ordentlig om grunnene til mindre lyst? Blir dere kåte fra tid til annen? Hva gjør dere da? Onanerer mens den andre ikke ser det, eller venter dere til det går over?

Kan dere for eksempel onanere sammen? Vi håper disse spørsmålene kan hjelpe dere noe på veien. Hei Hanna, Duoshop i Prinsensgate solgte slikkelapper for en tid til bake siden. Vi vet ikke om de fortsatt gjør det. Det er bare stekefolie som det er små hull i, vanlig gladpakk finnes fortsatt i de fleste matbutikker.

Men plastfolie er tynn, og kan gå i stykker, spesielt om man slikker hardt over tid. Vi vil kanskje anbefale å kjøpe over nett. Det finnes flere nettsider for lesbiske som selger slikkelapper. Prøv noen av disse, og søk etter "dental dam": Hei, Det kan jo være spennende å "bare" kose og kysse på kjæresten sin også da? Hvis du synes det blir kjedelig i lengden går det sjølsagt an å sprite opp sexlivet med for eksempel å se erotiske filmer sammen, lese erotisk litteratur for hverandre, snakke om fantasier eller rett og slett prøve å ha sex på nye og spennende steder.

Husk likevel at det viktigste er at du og din partner har det godt sammen - det er bare dere som bestemmer hva god seksualitet er! Hei, Dette kommer litt an på hva slags sex dere har. Det som er vanligst blant kvinner som har sex med kvinner er HPV, som kan gi kjønnsvorter og herpes 1 og 2. Disse overføres lett ved hudkontakt. En annen type HPV øker risikoen for livmorhalskreft. Dette viruset er veldig vanlig og er vanskelig å beskytte seg mot, og her er det jevnlige underlivsundersøkelser med celleprøver som gjelder.

Herpes smitter når man har utbrudd, som oftest på munnen eller i underllivet. Ved utbrudd er det bare en hel fysisk barriere som er sikkert for å hindre smitte.

Hmm, dette er sjølsagt en litt kinkig situasjon. Jeg tror det aller viktigste er at dere definerer hva slags forhold dere vil ha. Skal dere fortsette å bo sammen? Skal dere bare være venner? Skal dere ha sex med hverandre eller skal dere ikke? Er det noe håp om å bli sammen igjen, eller er dere ferdig med hverandre? Helseutvalget har også tilbud om veiledningssamtaler for homser, lesber og bifile, tlf 23 35 72 00 Hilsen Hanne. Hei Mia, Kanskje dette handler mye om at du er mest vant til å omgås gutter på sjekkemarkedet?

Erfaringen med å lese jenters tegn for interesse kommer nok med tiden. Når det er sagt, gir jenter ulike tegn, i større eller mindre grad. Som du sier, er det vanskelig å generalisere. Hvor sjekker du da? På nett eller på byen eller fester?

Kanskje de holder øynene dine litt lenger enn det som er vanlig, kanskje de sender deg et ekstra varmt smil, kanskje de er ivrige etter å danse med deg, kanskje sender de ekstra mange sms eller mail? Stol på magefølelsen din, og tør å være tydelig og ta initiativ.

Mange jenter liker selvsikre damer: Hei, Hvis hun du skal slikke ikke har noen seksuelt overførbare infeksjoner, trenger du ikke bekymre deg for bakterier. Egentlig er det mest sårbart andre veien. Hvis vi ikke er nøye med håndvask før vi har sex, ikke har rene sexleketøy eller hvis vi får tarmbakterier i skjeden, kan risikoen for skjedekatarr eller sopp øke. Både skjedekatarr og sopp kan oppstå av seg selv. Hei, Er de det?

Vi tror ikke at det er slik at lesbeforhold generelt sett er kortere enn homse- og heterorelasjoner. Vi vet riktignok at i "heteroverden" er det veldig ofte kvinnene som tar initiativ til megling og familieterapi når parforholdet skranter. Kanskje betyr det at kvinner generelt stiller høyere krav enn menn til parforholdet sitt, og raskere avslutter det hvis ikke alle forventninger blir innfridd? Ikke vet vi, kvalifisert gjetting: Hei, Ja, det er riktig at noen hever øyebrynene til dette utsagnet.

Vi har det fra en svensk lege som heter Anna Westerståhl. Formålet var å gi lesbsike kvinner et mer adekvat tilbud for underlivsundersøkelser, og at de skulle slippe åpenhetsproblematikken gjennom å ha et eget telefonnummer. Mottagningen ligger nå på Södersjukehuset i Stockholm. Hun gjorde etterhvert en undersøkelse på forekomsten av seksuelt overførebare infeksjoner, skjedekatarr og sopp blant kvinnene som besøkte klinikken.

Det er herfra vi har den påstanden. Her i Norge er det vanskelig å vite noe sikkert, i og med at helsepersonell sjelden spør om legning eller seksuell praksis. Hei Trine, Vi må si at vi ikke deler det inntrykket. Kanskje dette varierer mer med miljø enn legning? Mye utroskap forties nok. Det kan hende at noen lesbiske "eksprimenterer" mer enn heterofile kvinner, i og med at vi allerede har brutt med mange av normene og forventrningene til kvinnerollen.

Hei, Nei, det er ikke noe galt med dere! Det er stor variasjon i hva lesbiske kvinner liker eller tenner på seksuelt. Om dere er fornøyd med den sexen dere har, og ikke har behov for forandring, er det vel ingen grunn til at dere må begynne med sexleketøy? Fingre i vei og ha det gøy: Hei, Du skriver at du er strålende fornøyd med sexlivet ditt, - så bra! Hvis du ikke savner å få "ordentlig" orgasme er det kanskje ikke noe problem? Orgasmer oppleves forskjellig fra kvinne til kvinne. Det er få kvinner som får orgasme kun ved vaginalstimulering, og det er ikke uvanlig å bruke lang tid ved klitorisorgasme heller.

Hvis du stresser med å få orgasme, blir det ofte veldig vanskelig. Forsøk å "tømme hodet" og bare vær til stede i kroppen og nyt øyeblikkene. Hvis du opplever det som problematisk at du ikke "kommer", kan du selvfølgelig sjekke med legen om det er en fysiologisk årsak. Hei, Hvis dere to bare har sex med hverandre, kan dere ta en test for seksuelt overførbare infeksjoner. Hvis ingen har noen infeksjoner, behøver dere kanskje ikke gjøre så mange forandringer på sexpraksisen?

Vanligst er kjønnsvorter og herpes 1 og 2. Hvis man ikke er nøye med håndvask og rene sexleketøy, kan man øke risikoen for sopp eller skjedekatarr.

Det kan også være lurt å bruke kondom på dildo og bytte kondom før dere deler. Du kan lese mer om sikrere sex ved å laste ned brosjyren Bedre lesbisk helse: Hei, Takk for fint innspill.

Her er du inne på flere viktige ting vi har godt av å snakke mere om. Hilsen Marga og Hanne. Hei, Nå vet ikke vi hvor "innpåslitne" eldre homser er, men vi får i stor grad gå i fred for "eldre innpåslitne" lesber. Vi håper det ikke skyldes vår manglende sexappeal: Hei, Vi forstår at det er sårt å oppleve utroskap, og at det er vanskelig å gjenopprette tillitt.

Vi tror kanskje ikke at de damene som sjekker opp noen, er bevisst ute etter å jakte på damer i forhold. Kanskje er det sånn at de sjekker, og tilfeldigvis er hun i et forhold? Størstedelen av "ansvaret" ligger vel hos den som allerede er forpliktet i et forhold? Men det er heller kanskje ikke så pent å ikke rygge ut av sjekkinga, når man innser at dama er i et forhold? Med mindre man vet at de har et åpent forhold da.

Hei Miriam, Jeg håper du har fått svar på dette ved tidligere spørsmål og svar. Ta kontakt med meg eller les brosjyren vår om lesbisk helse, hvis det fortsatt er ting du lurer på. Hei Monica, Vi har vært inne på noe av dette i et tidligere svar. Generelt sett er det ikke noe grunnlag for å si at lesbiske forhold varer kortere enn homofile forhold. Det kan hende at menn er flinkere til å håndtere et "lett skrantende" forhold, og kanskje støtter seg på ting utenfor forholdet.

Vi vet ikke om det har en positiv effekt for homofile forhold, at noen velger å ha såkalte åpne forhold? Men det vi vet, er at ingen forhold varer lenge uten innsats. Det må jobbes med og pleies. Får ikke orgasme Innsendt av: Hei, Det er noen få kvinner som ikke kan få orgasme, men de fleste kan, selv om de kanskje bruker lang tid på å finne ut av akkurat hva som skal til. Har du forsøkt å onanere på forskjellige måter? Og lar du partnere forsøke forkjellige ting på deg?

Kanskje du vil ha nytte av å snakke med en sexolog om det. Og en lege kan avklare om det finnes en fysiologisk forklaring. Jeg anbefaler at du forsøker litt til på egenhånd eller sammen med partner. Forsøk forskjellige ting og bare vær til stede i kroppen og legg merke til når og hvor det er godt.

Hvis du tenker at du sikkert ikke får orgasme når du "holder på", øker du sannsynligheten for at du ikke får det til. Hei, Vi har gitt noen svar på dette tidligere. Endel lesbiske har også sex med menn, og da øker faren for smitte av ulike infeksjoner. Hepatitt A og B, syfilis og gonoré er lite vanlig blant kvinner som kun har sex med kvinner, men det kan overføres hvis den ene har det. Vanlist er herpes 1 og 2 og kjønnsvorter.

Sant nok, hun ba meg om å danse. Laila på toalettet, en sexnovelle Laila på toalettet — En erotisk novelle basert på sex Historien starter med en gang jeg var på en hjemmefest. Jeg kjente noen, men de aller fleste [ Trekantsex i baren — En Sexnovelle  Trekantsex med en fremmed — En sexnovelle Jeg prøvd så godt jeg kunne å motstå det Nora gjorde akkurat der og da. Hun hadde på seg en kjole som gikk [ Så en time før vi dro til [ Cellesex — En erotisk novelle There is no excerpt because this is a protected post.

lesbisk erotikk erotiskenoveller

Lesbisk erotikk erotiskenoveller -

Målet er at det seksuelle samlivet etter hvert gjenopptas, på en ny og bedre måte. Det som er vanligst blant kvinner som har sex med kvinner er HPV, som kan gi kjønnsvorter og herpes 1 og 2. Det er herfra vi har den påstanden. Jenter er derimot opplært til å beskytte seg og bestemme over sin egen kropp, bl.

Avklar hva du vil se og hva det du vil se heter på engelsk, søk og forkast ni av ti nettsider og bokmerk det du liker, så du finner det igjen siden. Jane har anmeldelser av alle typer nettsider med "voksent innhold", i tillegg har hun en oppdatert ordliste orver rare ord og begreper i engelskspråklig porno.

Du kan bla deg gjennom anmeldelser av alle typer nettsider, og Jane forteller deg om hun synes de som driver siden virker som ansvarlige folk eller ei. Hun har også anmeldelse av bøker, filmer og artikkelsamlinger om sex. Det betyr at filmen ikke er laget utelukkende med tanke på menn, men at skuespillerne er velstelte, at det er noe romantikk og gjerne litt mykere sexscener.

Allerede nevnte Anna Span er en annen pornoregissører som blir ansett for å være "kvinnevennlig". Det finnes samlesider med erotiske noveller der du selv kan bidra med tekster, eller bare lese hva andre har skrevet, blogger der folk skriver om personlige seksuelle opplevelser og en mengde forum der du kan diskutere sex og ulike fetisjer.

Her finner du alt fra klønete amatørporno til reklameklipp for profesjonelle selskaper. Har du Windows på PC-en din, må du skaffe deg et antivirusprogram. Du kan betale for programvare som Norton Antivirus, eller laste ned gratisløsninger som Avast.

Selv om ikke du risikerer virus ved å søke etter sex på nettet, kan PC-en din få det. Se opp for Facebook-virus. Ber en pornoside deg installere et program, lar du det være. Det er nesten uten unntak et virus. Antivirusprogram hjelper lite hvis du inviterer viruset inn. Det finnes lovlige sider med amatørporno og kommersiell porno lagt ut med tillatelse fra filmskaperne. Styr unna hvis du finner filmer eller bilder som heter "Lesbian sex porn slut gangbang spanking Christina Aguillera teen cum anal fisting".

Her er kvinnens erogene soner. Dette funker bedre enn porno. Slik kan det gjøres: Del opp timen i to like deler, en for hver av dere. En skal gi kjærtegn, den andre skal ta imot. Fortell hverandre hva som føles godt og mindre godt. Vi synes uansett at det er viktig at du fortsetter å kose deg med sexlivet ditt, og oppmuntrer partneren din til å gjøre de tingene du liker, uavhengig av orgasme! Hilsen Hanne og Marga Smitte Innsendt av: Anonym Jeg er veldig usikker på hva slags smitte lesbiske kan føre videre.

Jeg tar meg selv i å tenke at jeg er helt trygg, men er jeg det? Er det noe jeg og min samboer bør være forsiktige med? En annen ting er at samboeren min er redd for at to damer fort kan gli over i å bli bare bestevenner, hva bør man gjøre for å unngå å gå i den fellen?

For at seksualiteten ikke skal bli borte, tror jeg det er viktig å kunne snakke åpent om ting man liker og har lyst til å prøve, gjerne finne på nye ting etterhvert og ha rom for å flørte i hverdagen. Kanskje dere vil ha utbytte av å bli med på Singelliv og Samlivsseminaret for lesbiske og bifile kvinner helgen Hilsen Marga Lyst Innsendt av: Anonym Jenter er ikke mindre kåte enn gutter, men fordi jenter læres opp til å ha mindre kontakt med kåthet og lyst, kan dette bli et problem for oss.

Det er lystens egenskap, den har en finurlig evne til å overraske. Jenter er derimot opplært til å beskytte seg og bestemme over sin egen kropp, bl. Jeg tror derfor det dreier seg om at jenter må trene seg på å være villig til å ha sex selv om man i utgangspunktet ikke er tent, har sperrer osv. Jeg mener dessuten at man bør være bevisst at over tid å ikke stille opp i sexlivet er å straffe partneren sin og å gi parforholdet svært vanskelige livsvilkår.

Hilsen Marga og Hanne hei Innsendt av: Anonym Er eldre lesber like innpsålitne på yngre lesber sånn som eldre homser er på yngre? Eller er det bare ett mannlig fenomen? Anonym Har opplevd mye utroskap i samboerforhold. Ene forholdet varte i sju år. Forholdet fortsatte etter dette, men tilliten var ødelagt for min del. Hvorfor er det så spennende for damer i klubbmiljøet å sjekke opp damer som er i forhold?

Hilsen Marga og Hanne sykdommer Innsendt av: Miriam er det mange kjønnssykdommer blant lesbiske? Monica Jeanette Kristensen jeg har hørt at forholdet til lesbiske ikke varer like lenge som homofile sitt, på grunn av at homofile ikke på grunn av de ikke tar så høytidelig på småting som vi gjør. Hvordan funker det da? Anonym jeg får ikke orgasme når jeg har sex. Hverken med andre eller meg selv.

Jeg er 18 år og har vært seksuelt aktiv siden jeg var Jeg slapper av og tar meg god tid. Men jeg får ikke orgasme. Anonym Hvordan er det med kjønnssykdommer blant lesbiske og hvordan smitter de? Tror det er dårlig opplyst blant sykepleiere som har med vaksine å gjøre når en skal reise utenlands mht. Anonym kan det bli kjipe stunder i senga. Jeg har ofte mer lyst på sex enn kjæresten min har. Det siste jeg vil er å bli masete; noen tips?

Det skjer ofte at jeg ikke tar initiativ når jeg egentlig vil fordi jeg ikke liker å bli avvist, det gir en veldig dårlig følelse. Anonym Hvor vanlig er det at lesber som har vær sammen i 3 år har sex?? Er det vanlig at lesber går over til å bli mere venner?? Benedicte Ås Eilertsen Noen tips om hvordan jeg kan beholde kjæresten min som kjæreste og mindre bestevenninne?

Selvfølgelig vil jeg ha ho som bestevenninna mi, også. Men savner den kjæreste-følelsen og kilinga i magen Hva synes du om sexen deres da? Tenner du fortsatt på henne, eller er du lei? Snakker dere om sex, og hva dere tenner på og fantaserer om? Kanskje dere kan sette av litt sextid, til å snakke om sex, forføre hverandre, lese erotiske noveller, se pornofilm eller bare ta og kjenne på hverandre? Og hvordan ser du på henne? Tar du henne for gitt, eller er du glad for at du har henne, og synes du er heldig?

Jeg tror det er viktig å tørre å be om det man har lyst på, og at man føler seg trygg på at det man ber om blir tatt i mot på en ordentlig måte. Hilsen Marga Innsendt av: Benni Hva skal man gjøre for ikke å gå i "bestevenninne-fella" i et lesbisk forhold?

Føler at man bare blir mer og mer bestevevenninner og mindre kjærester. Jeg er så heldig å ha fått truffet på en dame her på gs. Vi skal treffes nå for første gang til helga. Vi føler det bare sååå rett begge to Jeg har hatt flere dater opp gjennom årene, men har aldri følt det på denne måten tidligere Dessuten så har de aller fleste jeg har møtt ønsket seg "one night stand"..

Er det sånn det er nå om dagen??? Anonym Lesbisk helse handler vel om mer en kun vårt sexliv? Hvilke utfordringer mener dere er de største i deres arbeid?

Og hva er det dere vektlegger i deres arbeid? Svar helst hver for dere, jeg er vel som en del andre litt forvirra i forhold til hvilke ansvarsområder som ligger under hvilke organisasjon. Alt du lurer på om lesbisk helse. Husk brukernavn Dette er en offentlig maskin. Debatter nye Mancrush 37 svar. Vil DU knulle forrige? Gjett navnet på forrige person svar. Hvor pen er forrige fra ? Alt du lurer på om lesbisk helse Redaksjonen På forsiden Er hiv-frykten blant MSM overdrevet?

Dette nettmøtet er avsluttet Du kan lese alle spørsmålene og svarene under. Hei, Bra lesbiske pornofilmer er nok ikke vår sterkest side dessverre. Hvis du med "bra" mener pornofilmer uten småpikete heterolesbesex med lange røde negler og fuktig halvåpen munn, har vi ikke mange gode tips.

Dirty Pillows lager visst filmer av, for, og med lesber. De har kanskje noe du liker. Når det gjelder konkrete tips til en film, kan du prøve å få tak i "Madame and Eve".

Den er helt ok, ikke heterolesbesex hvertfall. Du kan sjekke ut noen av linkene nedenfor, og se om du finner noe du kan like. Det finnes sikkert en masse andre tips, og vi håper at kanskje noen av dere andre som leser dette kan være behjelpelig med relevante tips.

Hilsen Hanne og Marga. Sex i langvarig forhold Innsendt av: Hei, Vi forstår at dette er en frustrerende situasjon for dere, spesielt når det har vart så lenge som i to år. Det er vanskelig for oss å gi noe konkret råd, og i og med at vi ikke kjenner bakgrunnen deres, og hva dere har forsøkt så langt. Men vi blir optimistisk på deres vegne, i og med at du sier dere fortsatt elsker hverandre. Men det krever nok litt jobb, og dere må orke å nøste i det, og være lydhør for den andres opplevelse av situasjonen og problemet.

Ofte kan det være lurt å begynne med å sette av tid. Kanskje dere kan bli enige om en "sexdate" i uka, hvor dere bare ligger nakne sammen i senga og er nære hverandre? Begynn med småprat og for eksempel massasje, og kanskje lysten kommer etter hvert.

Sex behøver ikke være noe mål for denne daten. Forsøk å ikke stress med at dere har sjeldent sex. Alle mennesker har forskjellige behov vedrørende hyppigheten på sex. Det viktigste er at dere to finner ut av hvor ofte dere ønsker å ha sex, ikke hva dere tror er vanlig. Er den manglende sexen noe dere kan snakke sammen om, eller ender det bare med sårhet og sinne, uten at dere har fått snakket ordentlig om grunnene til mindre lyst?

Blir dere kåte fra tid til annen? Hva gjør dere da? Onanerer mens den andre ikke ser det, eller venter dere til det går over?

Kan dere for eksempel onanere sammen? Vi håper disse spørsmålene kan hjelpe dere noe på veien. Hei Hanna, Duoshop i Prinsensgate solgte slikkelapper for en tid til bake siden. Vi vet ikke om de fortsatt gjør det. Det er bare stekefolie som det er små hull i, vanlig gladpakk finnes fortsatt i de fleste matbutikker. Men plastfolie er tynn, og kan gå i stykker, spesielt om man slikker hardt over tid.

Vi vil kanskje anbefale å kjøpe over nett. Det finnes flere nettsider for lesbiske som selger slikkelapper. Prøv noen av disse, og søk etter "dental dam": Hei, Det kan jo være spennende å "bare" kose og kysse på kjæresten sin også da? Hvis du synes det blir kjedelig i lengden går det sjølsagt an å sprite opp sexlivet med for eksempel å se erotiske filmer sammen, lese erotisk litteratur for hverandre, snakke om fantasier eller rett og slett prøve å ha sex på nye og spennende steder.

Husk likevel at det viktigste er at du og din partner har det godt sammen - det er bare dere som bestemmer hva god seksualitet er! Hei, Dette kommer litt an på hva slags sex dere har.

Det som er vanligst blant kvinner som har sex med kvinner er HPV, som kan gi kjønnsvorter og herpes 1 og 2. Disse overføres lett ved hudkontakt. En annen type HPV øker risikoen for livmorhalskreft. Dette viruset er veldig vanlig og er vanskelig å beskytte seg mot, og her er det jevnlige underlivsundersøkelser med celleprøver som gjelder.

Herpes smitter når man har utbrudd, som oftest på munnen eller i underllivet. Ved utbrudd er det bare en hel fysisk barriere som er sikkert for å hindre smitte.

Hmm, dette er sjølsagt en litt kinkig situasjon. Jeg tror det aller viktigste er at dere definerer hva slags forhold dere vil ha. Skal dere fortsette å bo sammen? Skal dere bare være venner? Skal dere ha sex med hverandre eller skal dere ikke? Er det noe håp om å bli sammen igjen, eller er dere ferdig med hverandre? Helseutvalget har også tilbud om veiledningssamtaler for homser, lesber og bifile, tlf 23 35 72 00 Hilsen Hanne.

Hei Mia, Kanskje dette handler mye om at du er mest vant til å omgås gutter på sjekkemarkedet? Erfaringen med å lese jenters tegn for interesse kommer nok med tiden. Når det er sagt, gir jenter ulike tegn, i større eller mindre grad. Som du sier, er det vanskelig å generalisere.

Hvor sjekker du da? På nett eller på byen eller fester? Kanskje de holder øynene dine litt lenger enn det som er vanlig, kanskje de sender deg et ekstra varmt smil, kanskje de er ivrige etter å danse med deg, kanskje sender de ekstra mange sms eller mail? Stol på magefølelsen din, og tør å være tydelig og ta initiativ. Mange jenter liker selvsikre damer: Hei, Hvis hun du skal slikke ikke har noen seksuelt overførbare infeksjoner, trenger du ikke bekymre deg for bakterier.

Egentlig er det mest sårbart andre veien. Hvis vi ikke er nøye med håndvask før vi har sex, ikke har rene sexleketøy eller hvis vi får tarmbakterier i skjeden, kan risikoen for skjedekatarr eller sopp øke. Både skjedekatarr og sopp kan oppstå av seg selv. Hei, Er de det? Vi tror ikke at det er slik at lesbeforhold generelt sett er kortere enn homse- og heterorelasjoner.

Vi vet riktignok at i "heteroverden" er det veldig ofte kvinnene som tar initiativ til megling og familieterapi når parforholdet skranter. Kanskje betyr det at kvinner generelt stiller høyere krav enn menn til parforholdet sitt, og raskere avslutter det hvis ikke alle forventninger blir innfridd? Ikke vet vi, kvalifisert gjetting: Hei, Ja, det er riktig at noen hever øyebrynene til dette utsagnet. Vi har det fra en svensk lege som heter Anna Westerståhl.

Formålet var å gi lesbsike kvinner et mer adekvat tilbud for underlivsundersøkelser, og at de skulle slippe åpenhetsproblematikken gjennom å ha et eget telefonnummer.

Mottagningen ligger nå på Södersjukehuset i Stockholm. Hun gjorde etterhvert en undersøkelse på forekomsten av seksuelt overførebare infeksjoner, skjedekatarr og sopp blant kvinnene som besøkte klinikken. Det er herfra vi har den påstanden. Her i Norge er det vanskelig å vite noe sikkert, i og med at helsepersonell sjelden spør om legning eller seksuell praksis.

Hei Trine, Vi må si at vi ikke deler det inntrykket. Kanskje dette varierer mer med miljø enn legning? Mye utroskap forties nok. Det kan hende at noen lesbiske "eksprimenterer" mer enn heterofile kvinner, i og med at vi allerede har brutt med mange av normene og forventrningene til kvinnerollen. Hei, Nei, det er ikke noe galt med dere! Det er stor variasjon i hva lesbiske kvinner liker eller tenner på seksuelt.

Om dere er fornøyd med den sexen dere har, og ikke har behov for forandring, er det vel ingen grunn til at dere må begynne med sexleketøy? Fingre i vei og ha det gøy: Hei, Du skriver at du er strålende fornøyd med sexlivet ditt, - så bra! Hvis du ikke savner å få "ordentlig" orgasme er det kanskje ikke noe problem?

Orgasmer oppleves forskjellig fra kvinne til kvinne. Det er få kvinner som får orgasme kun ved vaginalstimulering, og det er ikke uvanlig å bruke lang tid ved klitorisorgasme heller. Hvis du stresser med å få orgasme, blir det ofte veldig vanskelig. Forsøk å "tømme hodet" og bare vær til stede i kroppen og nyt øyeblikkene.

Hvis du opplever det som problematisk at du ikke "kommer", kan du selvfølgelig sjekke med legen om det er en fysiologisk årsak. Hei, Hvis dere to bare har sex med hverandre, kan dere ta en test for seksuelt overførbare infeksjoner. Hvis ingen har noen infeksjoner, behøver dere kanskje ikke gjøre så mange forandringer på sexpraksisen?

Besøke Erotikknett shop Sexleketøy Vi er først med det nyeste innen sexleketøy fra Fun Factory, Lelo, Nexus, Fleshlight, tantus, cloneboy, rock chic, tongue joy og vixen, bare for å nevne noen. En del virus trives best et stykke inn i skjeden, og disse kan overføres ved fingring, og hvis dere deler dildo. Hei, Takk for fint innspill. Når vi er på fest ilag så driver hun og roter norske nakne kvinner escorte date oslo andre lesbisk erotikk erotiskenoveller. Det betyr at filmen ikke er laget utelukkende med tanke på menn, men at skuespillerne er velstelte, at det er noe romantikk og gjerne lesbisk erotikk erotiskenoveller mykere sexscener. Gale tante Anita skrevet av Petter Spesielle historier. Selvfølgelig vil jeg ha ho som bestevenninna mi, også.

0 thoughts on “Lesbisk erotikk erotiskenoveller

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *