Eldre kvinne søker yngre menn norske sex sider

eldre kvinne søker yngre menn norske sex sider

At de bedyrer at de ikke bare vil ha et ligg tilsier da ingenting Dette er fremmede menn på internett. Sikker på at du er blitt "gammel og klok"? Uansett - 33 er ikke gammelt. Men det er en god deal yngre menn som tenker at det kan være lettere å få en litt eldre dame til sengs. Rett og slett ved å spille opp mot det faktum at hun er smigret av oppmerksomheten. Er man kåt nok så kan man si hva som helst. Jeg støtter TS sin kritiske sans men det betyr ikke at 33 er gammelt.

Pussing nok så har vi forlengst akseptert, om ikke godtatt, moralsk sett, fenomenet yngre kvinner - eldre menn; forholdet yngre mann - eldre kvinne står tvertom som litt av et tabu. Det hører med blandt de fremste fantasier og de innerste ønsker hos menn det å være elskeren til ei kvinne som er ti-femten år eldre.

Du bør imidlertid ikke ha illusjoner om noe sølvbryllup med den yngre. Så da vet du det. De kan bedyre de ikke vil ha sex, men det er jo det de vil, de tror vi er erfarne i sengen og at vi er litt lettere å få tak i tror jeg. Jeg tror nok de kun vil ha variasjon og sex samt at de øver seg til den "ene, seriøse kjærligheten". Eventuelt at noen få av de har et slags kompleks relatert til oppvekst? Jeg traff en slik på bar en gang. Han var ca 28 og jeg Han sa at det var en drøm for mange menn.

Synd da, som jeg også fortalte ham, at dette overhodet ikke var en drøm for meg! Jeg foretrekker menn som er eldre enn meg selv: Ikke noe å kaste bort tid på, med andre ord? Så bare takke høflig for evt komplimenter og avslå tilbud om dates?

At unge menn på 22 år skulle være seriøst interessert i gamle damer på 33 høres veldig sært ut. Er nok heller at de ikke greier å sjekke jenter på sin egen alder, er desperate, og tar til takke med gamle damer. Men selvfølgelig ei dame på 33 år er mye gamlere enn en mann på 33 år. I disse forholdene er det vanligvis sex, flørt og erfaring som teller, sier hun. En kvinne som er yngre enn ham, vil gjerne representere vitalitet og fruktbarhet i større grad enn en som er eldre, sier Huseby.

Hun tror dette er noe av grunnen til at det er mindre vanlig med forhold der kvinnen er eldst. Dette påvirker selvsagt mannens selvfølelse og hans opplevelse av ha verdi i parforholdet. En mann vil oftere oppleve dette i forhold til en yngre kvinne, sier hun. Hun ser likevel ikke bort fra at frykt for fordommer påvirker valgene til kvinner som kanskje ønsker seg en yngre mann. Trygghet, erfaring, evnen til å forsørge, penger og makt settes da sammen ungdom, skjønnhet og muligheten til å føre slekten videre, sier hun.

Blir aldersforskjellen for stor, kan det bli mer et foreldre og barn-forhold enn et kjæresteforhold, sier Skog. Til tross for at det er allment akseptert hvis mannen er eldst, kan det også være ulemper med å gå inn i et forhold med en person som er eldre eller yngre enn seg selv.

Hvis den ene har mer livserfaring, mer innsikt og fremstår som mer selvsikker, er det større risiko for at relasjonen ikke er likeverdig, noe som er et ideal som står sterkt i vår kultur, sier Huseby. Samtidig kan det by på problemer hvis den ene ønsker høyt sosialt aktivitetsnivå mens den andre ønsker stillhet og ro sammen med partneren.

Det blir også ofte et stort problem dersom den ene har et sterkt ønske om barn, mens den andre har barn fra tidligere forhold og ikke ønsker flere.

Det kan derfor være dumt å overse slike forskjeller i begynnelsen, og håpe at den andre ombestemmer seg. De som bare "lar seg forfalle" får ikke oppleve så mye, eller nettopp erfare at "de unge er alle useriøse eller ute etter penger".

Men igjen, kjenner ingen som tenner på tenåringer, og det er kanskje det artikkelen handler om? Har vi ikke alle selv vært unge engang, og beundret, og sett opp til de eldre og ikke minst mistet "hodet" i lidenskapens hete?

Likte selv eldre menn når jeg var yngre, og yngre menn når jeg ble eldre, og tror dette i bunn og grunn handler om søken etter seksuell bekreftelse, og så formidler man på denne måten seksuell bekreftelse videre. Trenger ikke være noe negativt det, så lenge man kjenner sine egne grenser, og selvfølgelig er over seksuell lavalder. Dessuten så tror jeg at folk må lære av sine egne erfaringer på godt og vondt. Dette gjelder både gamle og unge, så lærer man gjerne noe "forhåpentligvis" til neste gang, hvis man opplever at man har gjort en feil, eller kommet opp i en presset situasjon.

Noe som kanskje har med det at de kanskje "skjemmes" over at de liker de eldre. Jeg vet av nå i dag flere her på GS som oppgir sin alderspreferanse som "Søker menn år" som kanskje er rundt min alder 20 , men i realiteten søker mye eldre menn. Jeg selv liker jo eldre menn.

Jeg turte ikke å fortelle noen det i det hele tatt, før jeg bestemte meg å skrive status på Facebook om at jeg likte eldre menn. Jeg fortalte ikke engang de nærmeste om det. Jeg syntes at det var best å fortelle om det med engang til alle så var jeg ferdig med det liksom.

Jeg kunne ikke ha gjort noe bedre enn det. At det er en del unge som søker eldre og vice versa, for eksempel en røykpakke, snusboks eller alkohol. Jeg var der selv engang, men det jeg opplevde da jeg var der, var at de mest "desperate" mennene som var eldre som var å tilby dette som bytte for kos og sex. Men dette var da de som kanskje ikke hadde de "beste" utseende, de som så litt "bedre" ut skjedde det aldri hos.

Jeg var utrolig heldig som møtte alltid den personen jeg pratet med. Den værste opplevelsen var vell når en pratet med blåmenn som ikke sendte bilde, hva om han kidnapper deg? Men det kan jo være med alle man prater med igjen også Hvorfor man jakter disse, fremfor jevnaldrende, ja, det er jo en gåte. Men det er vel kanskje en fetisj det også? Dessuten er det vel ganske åpenbart at mange av de unge mest av alt søker en stabil farsfigur.

Virkelig flott og ganske uventet at Gaysir merket seg kritikken og skrev denne artikkelen! Vi er frie til å si ja eller nei! Å er problemet for noe? Senest helgen som var kom to jenter på bort til meg på t-banen. De håndhilste, begynte å snakke med meg og spurte om jeg ville være med dem på fest. Sånt skjer hele tida. Når da omsider spørsmålet kommer om hvor gammel jeg er får de alltid sjokk, og så blir det vanskeligere å holde samtalen gående, fordi de har lært gjennom så mange år at det er "feil" Men jeg er jo akkurat samme person som jeg var før jeg sa alderen min!

For noen år siden møtte jeg kjæresten min her inne. Hun var da 17, og jeg var

Eldre kvinne søker yngre menn norske sex sider -

At han skulle forsøke å sjekke henne opp, var det siste Grethe forventet. Jeg søker på menn fra 28 og opp til 46, men de aller fleste besøk og meldinger jeg er får er fra menn mellom 22 og Mange mange kvinner holder seg godt ogs. Skulle ønske kommentarene kunne dreie seg om sakens fakta, og ikke privat synsing og moralsk fordømming av andre menneskers seksualitet.

Jeg er 14 år og bryr meg ikke om alde, utsende,størrelse. Når en ung gutt først får sex så kan han ikke stoppe. You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Sign in to follow this    Followers 2.

Har seriøst flere av dere damer her hatt sex med UNGE gutter? Prev 1 2 Next Page 1 of 2. Anonym bruker   posts. Posted August 20, Inspirert av den der tråden der hun har planlagt å bænge en 19 åring. Share this post Link to post Share on other sites. Himmel og hav   posts. Det er ikke jeg som henger etter ung guttene, det er omvendt!!! JA til deilige opplevelser med yngre menn!

Lille C   63 posts. Nå snakker ikke de fleste her om å innlede forhold med yngre gutter, men å ha deilig sex sammen. Kan ikke se at det er noe galt med det! Dette er det jo forsket på! Hva er galt med at noen har sex med hverandre hvis de vil det?

Ja, for her inne er det flust av gutter på under Ta deg et norskkurs! Hadde ikke noe minneverdig sex da jeg selv var i den alderen. Det var nok fordi at alle de virkelig gode elskerne var opptatt med eldre damer det!!

Posted August 1, Når en ung gutt først får sex så kan han ikke stoppe   Anonymous poster hash: Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create an account Sign up for a new account in our community.

Register a new account. Sign in Already have an account? For ti år siden ble de fleste sjokkerte hvis en eldre dame hadde en ung elsker.

Nå er det mest misunnelse som møter disse kvinnene, i hvert fall fra andre kvinner, mener samlivsterapeut Eva Tryti. Noen synes fortsatt det er kleint å se for seg det seksuelle. Men direkte provosert er det nok mest menn som blir, mener hun:. De prøver å latterliggjøre det. Dette er helt klart en trussel mot det mannlige egoet, sier Tryti. Fra en sofa på stamkafeen i Kristiansand forteller hun stolt om sine opplevelser med yngre menn.

Ganske voksen for alderen, egentlig. Den første gangen jeg møtte ham tilfeldig, var han tilbaketrukket, nesten sjenert. Veldig opptatt av utseendet sitt. Han spurte om å få nummeret hennes. At han skulle forsøke å sjekke henne opp, var det siste Grethe forventet. Etter få, korte høflighetsfraser på sms sendte han spørsmålet: Selv har Grethe aldri sjekket opp noen. Hun ville aldri gått bort til en fremmed mann for å klå eller prate.

Når folk klår på henne, blir hun sur. Det er min rumpe. Tar noen kontakt med meg på en ordentlig måte, og jeg synes det er interessant - først da svarer jeg. Grethe drikker heller ikke alkohol. Hun trenger ikke drikke seg til mot for å treffe noen å ha seksuelle opplevelser.

Kontakten med «The Young Latino» varte «noen måneder». Å kalle det et forhold blir feil. Grethe kunne aldri innledet et seriøst forhold til hverken ham eller noen annen mann.

Å ligge i armkroken til noen, bo sammen og gifte seg - hun er alt for uavhengig til det. Spise middag med ham, kanskje til og med reise på helgetur med ham til en annen by. Overnattingsbesøk har jeg aldri. Et møte med en mann skal dreie seg om å ha det gøy. I en relasjon som har vart såpass lenge som den omtalte, så er det med stor sannsynlighet en del elementer vi ikke kjenner til, og kanskje får vi aldri kjennskap til dem. Det kan tenkes at det til og med finnes elementer som, hvis vi fikk kjennskap til dem, ville gått i favør Ingebrigtsen, eller motsatt.

Uansett, så er jeg redd for at polariseringer den ene eller den andre veien ikke er av det gode. Ei heller det å være så fastlåst og "preconceived" at man dømmer den ene parten nord og ned uten å kjenne sakens fakta. Det som jeg personlig syns er trist er at en del menn syns det er så flott når disse ungjentene er så voksen for alderen. Jeg er mer betenkt her, er det egentlig så fint å bli tidlig voksen?

De barnslighetene og fjortisfaktene man går igjennom på dette stadiet er noe for seg selv, alt er ekstra spennende. Er glad jeg selv ikke gikk glipp av dette, for det er dessverre noe man ikke får igjen senere i livet.

Mener ikke at alle menn tenker sånn, men det er dessverre en del som gjør det også. Har sett og hørt litt av hvert. Det er ikke utrolig at kvinner kan forelske seg i mye eldre menn.

Så tror vell jeg at kjærligheten kan slå ut her og der. Men når det gjelder slikt så bruker folk flest hodet alikevell. Man vanligvis finner ene på egen alder. Men klar må folk få velge livene sine selv. Og jeg er temmelig sikker på at mange fedre ikke ville satt pris på at deres datter fant seg en mann på alder med sin far. Så noen natulige reaksjoner må en da kunne regne med. Vanligvis finner man fortsatt noen på sin egen alder.

Synes da ikke selv at 10 år er noen ting å bry seg med i alle fall. Egentlig ikke så mye å henge seg oppi 15 heller. Men tenk om en på 60 finner ei på 20 og hennes far er Blir noe underlig, det må en jo bare innrømme. Og det er lov å trekke på smilebåndet og aktivisere noen lattermuskler stille for seg selv.

Min mormor var gift med en 20 år eldre mann! Og slikt hender enda. Før i verden så var gjeren folk gifte og om en mann ble enkemann slik min morfar ble, så var det bare unge jomfruer igjen å velge mellom, om en ikke fant ei anna enke da. Men det var vell å litt av en kunst. Ingen nettsteder å søke etter livspartner på på den tiden heller.

Slike muligheter har jo folk i dag. Og dessuten så er det drøss med skilte folk. Så ledige på egen alder i fleng. Og det er fullt lov å ha med seg hodet når en finner seg en å dele livet med. Hva gjelder menn som  finner yngre kvinner fr afattige land. Så om de finner den gamle mannen så atraktiv kan man jo spørre seg om. Men ho har sikkert lyst på et lettere liv. Og hun finner nok trygghet i en sådan mann. Og kanskje ergo hva hun søkte. Nei, det er klart at også kvinner kan være i en posisjon der de kan være maktutøver.

Selvsagt mente jeg ikke at menn er alene om å utøve slik makt. Jeg kjenner også til at sterke karrierekvinner har benyttet sin rolle som leder, til å få kontakt med yngre menn. Det blir ikke noe mer sjarmerende av den grunn.

Jeg kjenner også til par som har lykkes godt i sitt parforhold, til tross for ganske store aldersforskjeller. Men i likhet med det forholdet du selv viser til, var det ikke i utgangspunktet snakk om at den ene hadde et verv som ga makt over den andre.

Det tror jeg, personlig, utgjør en vesentlig forskjell. Jeg er selv også glad for at jeg fikk lov å være "ung og dum" og veldig glad for at jeg ikke møtte på en type mann som visste å utnytte sin maktposisjon til å utnytte unge jenter som så opp til og beundret. Jeg hadde flere slike menn, som jeg i min ungdomstid hadde som helter ; Og jeg vet at mine venninner også hadde det samme. Jeg vet med sikkerthet at det ville vært enkelt å benytte seg av en slik nesegrus beundring, men heldige som vi var, hadde vi med kvalitetsmenn å gjøre.

Dette som 20 og 25 er jo egentlig ikke mye forskjell da. Kjente godt et par hvor kona var 11 år eldre enn mannen de er enda gift og kommer nok til  være det.

De er et kjempegodt par. På den andre siden sånn at kvinnen er MYE eldre enn mannen, så tenker jeg vell at det ikke vil være bra for verken kvinnen eller mannen. Til dels så har en godt voksen kvinne andre behov enn en ung kvinne, og en veldig ung mann vil ikke normalt sett være i stand til å imøte komme hennes behov. Og en ung mann vil selfølgelig ha best av å ha en kvinne på sin egen alder. Tror en kvinne som er mye eldre enn mannen bare vil lide under et slikt forhold. Og kanskje mye mere enn hva en yngre kvinne ville lide med en noe eldre mann.

Men blir han mye eldre så kan en jo spørre seg. Iallefall risikere hun å bli enke fort og sittende med en syk mann som trenger mye pleie. En ung mann vil heller ikke ha samme glede av en eldre kvinne normalt sett. Som forhold vil det ikke kunne fungere så veldig bra! Selv om mange par i dag på samme alder skille seg, så tror jeg i allefall slike forhold bare vil øke enda mere på skillsmisse statistikken. En moden kvinne vil aldri få dekt sine behov av en meget ung mann.

Selv om en mann kanskje  kunne det med en yngre kvinne. Det virker ikke som om det er et problem lenger, da det har blitt vanlig at mange kvinner er eldre enn sin mann. Tviler sterkt på at de lider noe mer enn en jente på 20 som er sammen med en mann på år. Har en nær relasjon som er sammen med en mann som er 30 år eldre, det er ikke vanskelig å se at ting mangler i det forholdet der.

En yngre mann hadde nok kunne gitt henne mer. Og da tenker ikke jeg kun på matrielle goder. Det at mannen som oftest dør tidligere gjør det også enda mer tragisk. Gøy å være enke i en meget ung alder. Altså, kan en kvinne være sammen med en gammel gubbe så kan sikker en mann være sammen med en eldre dame også.

Det er samfunnet som har lagt opp hvordan "tingene skal være"  Og det gjerne til mannens ære. Jeg har ikke benektet at de ikke  KAN det. Alt KAN gå an sånn sett. Det er fortsatt slik at det er mest og flest menn som er opptatt av mye sex. Det finnes mange kvinner hvor sex ikke er noe som betyr noe i det hele tatt. Og ikke alle kvinner er slik at de MÅ ha all verden av liv her på jord. Kvinner er og mye mere tilpassningsdykktige enn hva menn er. De kan mye lettere tilpasse seg et liv med en eldre mann enn motsatt.

Menn har ikke så store tilpassningsevner til andre folk som kvinner har. Det ser en på skolen fra jenter er små, de er mye enklere og er ikke så opptatt av å være sjefen som gutter og menn gjennomsnittlig er. Derfor er det blant annet enklere for en kvinne å ha en mann som er eldre, hennes evne til å tilpasse seg. Og kvinner kan tilpasse seg uten at det skader dem, de er skapt slik. Men såklart også der har man alle typer av kvinner.

Klart vil noen kvinner lide mye med en mye eldre mann, det har jeg skrevet i tidligere innlegg her. Kvinner som ikke er helt unge trenger å en annen type kjærlighet og forståelse enn hva en ung mann kan begripe da han aldri har vært lenge nok på jorden til å fatte det engang. Og de evner atpåtil ikke til å tilpasse seg kvinner i den grad som kvinner kan.

En moden kvinne vil  kunne lide under mangel av forståelse av sin mann om han er svært ung. Og hvordan blir livet da om den unge manne styrer på værre og ordner til ting som bare er til plage for den noe eldre kvinnen.

Og hvordan er det for en moden kvinne og bli styrt med av en ung mann med langt mindre livserfaring enn henne selv. Dette kan selfølgelig også bli resultat av et slikt forhold. Jeg holder en knapp på at de fleste har best av finne seg å dele livet med som har vært omtrent like lenge på jorden, vare seg om det er kvinner eller menn.

Og det er nok flere kvinner enn menn som bare ikke har store krav til livet. Det de vil ha er trygghet og en god tilværelse et hjem. Og da kan en eldre mann klare av den oppgaven en stund. Ikke alle kvinner er opptatt av sex og festing og et turbulent uteliv.

Det finne unge kvinner som bare vil ha ro og fred og trygghet. Og da kan kanskje en eldre mann vær e mye bedre enn en ung. Og muligens med så mange utro menn så er det en viss mulighet for at en eldre mann vil være temmelig trofast med sin unge fru.

Dette er og en trygghet for en kvinne. Men man har alle typer folk som sagt og intet fasit svar. Men tenkte sånn gjennomsnittlig. Det om en skal finne en å del livet med. Enten de er ung eller gammel eller midt i livet, så kommer det alt an på hva akkurat den personen søker og har av ønsker av den andre. Har en gamlere mann det akkurat hun søker er kanskje det det rette.

Og har en eldre dame det som en ung mann søker så går det også an, om ogå da den unge mannen har det den eldre kvinnen søker. Ikke alle har samme behov.

Man har untak fra alt. Det er mange ulike folk her på jord! Seriøst, selv om en mann er ung kan han også sikkert tilby mer en festing og sex.

eldre kvinne søker yngre menn norske sex sider

0 thoughts on “Eldre kvinne søker yngre menn norske sex sider

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *